ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ
Μ.Κ.Ο.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Κάλλιον το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν».

Πρόληψη και Υγεία


       «Κάλλιον το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν». Τη διδακτική αυτή ρήση διατύπωσε η σοφία των προγόνων μας πριν από χιλιάδες χρόνια. Όμως πρέπει να προβληματίσει ιδιαιτέρως το σύγχρονο άνθρωπο. Αναμφίβολα η υγεία είναι το πολυτιμότερο δώρο στον άνθρωπο. Τι κάνουμε όμως γι' αυτό; Σίγουρα οι ευχές μόνον δεν αρκούν...
       Η ομάδα του Helping.gr θέλοντας να βοηθήσει και σ' αυτόν τον σπουδαίο τομέα θα δημοσιεύει ενημερωτικά άρθρα από γιατρούς, καθηγητές και άλλους επιστήμονες που έχουν πολλά να μας πουν σχετικά με την πρόληψη και τη διατήρηση της καλής λειτουργίας του οργανισμού μας. Είναι χρέος μας να διαφυλάξουμε την υγεία μας κατά το δυνατόν.


Η γυμνασμένη καρδιά
Η καρδιά, που έχει το μέγεθος μιας γροθιάς, είναι η μεγαλειώδης μυϊκή αντλία που προωθεί σε ολόκληρο το σώμα... (29/5/09)
Ταξιδιωτική Ιατρική
Η διαχείριση του ταξιδιώτη είναι μια δυναμική διαδικασία, που απαιτεί κατάλληλη εκπαίδευση, γνώση των κινδύνων και των εκάστοτε μεταβολών τους.
Άσκηση και υγεία
Η άσκηση βοηθάει στην πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων, του σακχαρώδη διαβήτη, της υπέρτασης, της οστεοπόρωσης, της παχυσαρκίας, των μυοσκελετικών...Είσοδος μελών
Είστε ήδη μέλος;
Εγγραφή νέου μέλους
Λίστα Ενημέρωσης

Αφήστε μας το e-mail σας για να σας αποστέλουμε το newsletter μας
|