ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ
Μ.Κ.Ο.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρειάζομαι βοήθεια


Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας θα εισαχθούν στην νέα βάση δεδομένων που ετοιμάζουμε, έτσι ώστε να αναζητηθούν εθελοντές που μπορούν να σας βοηθήσουν ανά γεωγραφική περιοχή. Τα στοιχεία σας θα είναι διαθέσιμα μόνο μετά από δική σας συγκατάβαση σε αυτούς τους εθελοντές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας και δεν δημοσιοποιούνται στον δικτυακό μας τόπο χωρίς την έγγραφη συγκατάβασή σας.

Κάθε εθελοντής ευθύνεται για την αξιολόγηση της κατάστασης σας και την διασταύρωση των στοιχείων σας, γι' αυτό και ενδέχεται να ερωτηθείτε σχετικά κατά την πρώτη επαφή με αυτούς. Η ομάδα του helping.gr δεν επιβεβαιώνει ούτε πιστοποιεί με οποιονδήποτε τρόπο όσα αναφέρετε. Αρμοδιότητα μας είναι απλά φέρουμε σε επαφή τους ανθρώπους που προσφέρουν με αυτούς που έχουν ανάγκη βοήθειας.

Ευχόμαστε να βρεθεί σύντομα λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Όνομα *
Επίθετο *
Διεύθυνση *
Πόλη *
Τηλέφωνα *
E-mail
Κείμενο
Αποστολή αντιγράφου email στη διεύθυνση :


Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-B0EA4081 


Είσοδος μελών
Είστε ήδη μέλος;
Εγγραφή νέου μέλους