ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ
Μ.Κ.Ο.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Η ιδιοκτησία του δικτυακού τόπου ανήκει για την ώρα στην εταιρία IPS ΕΠΕ – Υπηρεσίες Internet. Πολύ θα θέλαμε η προσπάθεια αυτή να αποτελούσε «παιδί» κάποιου δημόσιου φορέα. Δηλώνουμε υπεύθυνα ότι θα στηρίζαμε τεχνικά και χωρίς αμοιβή κάθε τέτοια πρωτοβουλία.

Τα γραφεία της IPS βρίσκονται στην διεύθυνση

17ης Νοεμβρίου 27

Πυλαία 555 34 Θεσσαλονίκη

Η εταιρία IPS κατασκεύασε και παρέχει τον δικτυακό τόπο προς χρήση των εθελοντών της ομάδας του helping.gr. Στελέχη και η διοίκηση της εταιρίας ανήκουν ήδη σε αυτή την ομάδα εθελοντών. Η εταιρία σαν νομικό πρόσωπο δεν αναλαμβάνει κάποιου είδους δράση πέρα από την παροχή πληροφοριών όταν και εφόσον λάβει σχετική συναίνεση για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων. Η IPS δεν εκπροσωπεί ιδιώτες ή άλλες συνεργαζόμενες εταιρίες και φορείς που συμμετέχουν και βοηθούν. Επίσης, η IPS δεν συγκεντρώνει χρήματα για λογαριασμό οφελούμενων ούτε δέχεται δωρεές. Αν θέλει κάποιος να βοηθήσει χρηματικά θα πρέπει να απευθυνθεί κατευθείαν στα άτομα που έχουν ανάγκη αφού πρώτα διαπιστώσει και διασταυρώσει ο ίδιος την αξιοπιστία του οφελούμενου. 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μόνο αν θέλετε να συμβάλετε στην προβολή και ανάδειξη του διαδικτυακού τόπου και γενικότερα της εθελοντικής προσφοράς. Θερμή παράκληση να μην αναφέρετε στα άρθρα σας την IPS αλλά το "Δίκτυο των εθελοντών του helping.gr" γιατί εκείνοι αξίζουν κάθε αναγνώριση.

Όνομα
Επίθετο
Τηλέφωνο
Fax
Email
Ο λόγος που επικοινωνείτε
Κείμενο
Αποστολή αντιγράφου email στη διεύθυνση :


Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-09257675 


Είσοδος μελών
Είστε ήδη μέλος;
Εγγραφή νέου μέλους
Λίστα Ενημέρωσης

Αφήστε μας το e-mail σας για να σας αποστέλουμε το newsletter μας
|