ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ
Μ.Κ.Ο.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέλω να προσφέρω την βοήθεια μου


Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας (προσωπικά ή εταιρικά) θα εισαχθούν στην νέα βάση δεδομένων εθελοντών που ετοιμάζουμε, έτσι ώστε να καταχωρηθεί κάθε προσφορά ανά γεωγραφική περιοχή και είδος βοήθειας. Τα στοιχεία σας θα είναι διαθέσιμα σε όσους αναζητήσουν βοήθεια μέσω της ειδικής φόρμας αναζήτησης που ετοιμάζουμε και σύντομα θα είναι διαθέσιμη.

Για παράδειγμα, αν είστε ιατρός και προσφέρετε δωρεάν υπηρεσίες σε απόρους ή άλλες ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, με χαρά θα συμπεριλάβουμε τα στοιχεία σας στην βάση δεδομένων μας ώστε να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν βοήθεια και φροντίδα. Αντίστοιχα, ένα παντοπωλείο, ένα μανάβικο στη γειτονιά ή μια ομάδα εθελοντών που μπορούν να αναλάβουν τη διατροφή ενός γέροντα, είναι μερικοί από τους εθελοντές που θέλουμε να δηλώσουν συμμετοχή και να αναλάβουν υπεύθυνα δράση.

Το helping.gr είναι απλά ο διαδικτυακός τόπος για να οργανωθούμε, δεν είναι σύλλογος ούτε φορέας ή οργάνωση, γι' αυτό και δεν μπορεί να προσφέρει το ίδιο σαν οντότητα. Οι εθελοντές μας όμως μπορούν!

Μπείτε στον κόπο ακόμα και αν νομίζετε ότι δεν έχετε πολλά να προσφέρετε. Ακόμα και αν δεν έχετε τους οικονομικούς πόρους δώστε λίγο από τον χρόνο σας σε έναν συνάνθρωπο μας. Ακόμα και μόνο η παρουσία μας, η ανιδιοτελής φιλία μας, η προσφορά αίματος, ένα χάδι, ένα ξενύχτι σε κάποιον θάλαμο νοσοκομείου, μπορούν να προσφέρουν και να πουν τόσα πολλά. 

Ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας!

Όνομα *
Επίθετο *
Διεύθυνση *
Πόλη *
Τηλέφωνα *
E-mail *
Κείμενο
Αποστολή αντιγράφου email στη διεύθυνση :


Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-A9084369 


Είσοδος μελών
Είστε ήδη μέλος;
Εγγραφή νέου μέλους