ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ
Μ.Κ.Ο.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Οι ανάγκες σε αίμα είναι αυξημένες και η σημασία της αξίας της αιμοδοσίας αυτονόητη.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ της ιστοσελίδας helping.gr


ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ της ιστοσελίδας helping.gr

Η ομάδα υποστήριξης της Ιστοσελίδας Helping.gr έχει ιδρύσει ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ  που ως σκοπό έχει  την  κάλυψη των αναγκών  σε αίμα και αιμοπετάλια  οποιουδήποτε  κρίνει ότι χρήζει βοήθειας. Η Τράπεζα Αίματος βρίσκεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και η ονομασία της είναι «ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ της ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ HELPING.GR».

Η αιμοδοσίες γίνονται καθημερινά από τις 8:30 ως τις 13:30 και από τις 17:30 ως τις 19:30. Τις Κυριακές και αργίες από τις 8:30 ως τις 13:30.

Τηλέφωνο κέντρου αιμοδοσίας ΑΧΕΠΑ: 2310.993405

Οι ανάγκες σε αίμα είναι αυξημένες και η σημασία της αξίας της αιμοδοσίας αυτονόητη και χιλιοειπωμένη. Στο χέρι μας είναι να παρακάμψουμε τις οποιεσδήποτε προφάσεις και να βρούμε τον λίγο χρόνο που απαιτείται για να κάνουμε μια προσφορά ζωής, που ανταμείβεται στο μέλλον σίγουρα και ποικιλοτρόπως.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τις κατά καιρούς αυξημένες ανάγκες σε αίμα ή αιμοπετάλια που χρειάζονται συνάνθρωποί μας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Εθελοντές δότες αιμοπεταλίων
Όσοι επιθυμούν να γίνουν δότες αιμοπεταλίων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, μπορούν να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.Είσοδος μελών
Είστε ήδη μέλος;
Εγγραφή νέου μέλους
Λίστα Ενημέρωσης

Αφήστε μας το e-mail σας για να σας αποστέλουμε το newsletter μας
|
Εθελοντές δότες αιμοπεταλίων στη Θεσσαλονίκη

Αν επιθυμείτε να γίνετε δότης αιμοπεταλίων για την περιοχή της Θεσσαλονίκης, αφήστε μας το e-mail σας για να σας ενημερώνουμε σε έκτακτες περιπτώσεις.
|