ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ
Μ.Κ.Ο.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής


Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού - Η Αγκαλιά διοργανώνει Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής για παιδιά έως 13 ετών.

 

Θέμα: «Ζωγράφισε κι εσύ με χρώματα πολλά κι Αγάπη τη δική σου ¨Αγκαλιά¨... Στείλε την για όλου του κόσμου τα παιδιά...» Περιμένουμε τη δική σου Ξεχωριστή «ΑΓΚΑΛΙΑ»!

 

Τα έργα να είναι σε χαρτόνι διαστάσεων Α4 (22Χ30). Κάθε παιδί να αναγράφει την ηλικία, το όνομά του, την τάξη και το σχολείο του πάνω στην ζωγραφιά. Οι ζωγραφιές παρακαλούμε να αποσταλούν έως 28 Οκτωβρίου 2009 στα γραφεία του Συλλόγου ( Ηπείρου 28, Αθήνα, 10433), με την ένδειξη «Για το Διαγωνισμό ζωγραφικής».

 

Τα έργα θα αξιολογήσει κριτική επιτροπή και θα βραβευθούν οι τρεις καλύτερες ζωγραφιές: 1ο Βραβείο € 300,00 - 2ο Βραβείο € 200,00 - 3ο Βραβείο € 100,00. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8828788 - Email: [email protected]

 

Για το Τμήμα Επικοινωνίας του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού - Η Αγκαλιά Μαρία Λαδουκάκη

Είσοδος μελών
Είστε ήδη μέλος;
Εγγραφή νέου μέλους
Φόρμα Επικοινωνίας
Όνομα
Επίθετο
Τηλέφωνο
Fax
Email
Κείμενο


Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-484FA553 Λίστα Ενημέρωσης

Αφήστε μας το e-mail σας για να σας αποστέλουμε το newsletter μας
|