ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ
Μ.Κ.Ο.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πνοή Ελπίδας


Πνοή Ελπίδας

Η ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι μια αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία με φιλανθρωπική δράση.

Ξεκίνησε το 2010, εν μέσω κρίσης, από μια μικρή ομάδα ανθρώπων, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις ανάγκες συνανθρώπων μας για βοήθεια.

Από τότε έχουν ενσωματωθεί στην αρχική ομάδα πολλοί νέοι φίλοι εθελοντές και υποστηρικτές του έργου μας.

Στόχοι - Σκοποί

Οι σκοποί της ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι κοινωφελείς, φιλανθρωπικοί, ανθρωπιστικοί, οικολογικοί, πολιτιστικοί, μορφωτικοί, πολιτισμικοί.

Ενδεικτικά περιλαμβάνουν:

  • Την εθελοντική προσφορά βοήθειας
  • Την κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη
  • Την απασχόληση
  • Τη συνεργασία και κοινή δράση, όπου είναι δυνατόν, με οργανώσεις στο εσωτερικό και το εξωτερικό που έχουν παρόμοιους σκοπούς.

Τι κάνουμε

Αφού ενημερωθούμε για τα περιστατικά και πάντοτε κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου και προσεκτικής αξιολόγησης των αναγκών τους, ετοιμάζουμε και αποστέλλουμε δεκάδες δέματα με είδη πρώτης ανάγκης (ρουχισμό, τρόφιμα, σχολικά είδη, βρεφικά είδη, παιχνίδια, είδη οικιακού εξοπλισμού) από την έδρα της ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ, σε όλη την Ελλάδα.

Κάθε χρόνο στέλνονται πάνω από 500 δέματα βοήθειας σε όλη την Ελλάδα. Το κόστος αποστολής καλύπτεται από τις δωρεές-συνδρομές των εθελοντών μας.

Είσοδος μελών
Είστε ήδη μέλος;
Εγγραφή νέου μέλους
Φόρμα Επικοινωνίας
Όνομα
Επίθετο
Τηλέφωνο
Fax
Email
Κείμενο


Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-664AE54D Λίστα Ενημέρωσης

Αφήστε μας το e-mail σας για να σας αποστέλουμε το newsletter μας
|