ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ
Μ.Κ.Ο.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το χαμόγελο του παιδιού

Το χαμόγελο του παιδιού


Το χαμόγελο του παιδιού

Ο 10χρονος Ανδρέας ένα ξανθό αγοράκι με μάτια γαλανά ήταν εμπνευστής αυτού του Συλλόγου. Ένα παιδί συνεσταλμένο με πλούσιο χιούμορ και πολλές ευαισθησίες για τον κόσμο γύρω του. Αγαπούσε πολύ τους φίλους του, το μπάσκετ, το χορό. Παράδειγμα ήταν για όλους το κουράγιο και η υπομονή που έδειξε στις δυσκολίες και η μεγάλη ψυχή που έκρυβε, όταν μέσα από τη δική του ταλαιπωρία κατάφερε να παρακινήσει εμάς τους μεγάλους να ευαισθητοποιηθούμε στα προβλήματα των παιδιών.

Εμείς από την πλευρά μας νιώθουμε την ηθική υποχρέωση να εκπληρώσουμε αυτή την επιθυμία του παιδιού μας. Σήμερα πια, ένα αγγελούδι, ρίχνει το βλέμμα του σε όλους εμάς που εμπιστεύτηκε το όνειρό του για να το πραγματοποιήσουμε. Ας κρατήσουμε το όραμα του Ανδρέα ζωντανό και ας χαρίσουμε το χαμόγελο σε ένα παιδί. Ένα χαμόγελο κοστίζει τόσο λίγο, αξίζει όμως όσο ένας θησαυρός.

Αυτός ο Σύλλογος υπόσχεται να σταθεί πλάι στα παιδιά που έχουν ανάγκη στην Ελλάδα και την Κύπρο πάντα με τη δική σας συμπαράσταση και συμμετοχή στον ιερό αυτό σκοπό του. Αγκαλιάστε λοιπόν τη Μεγάλη Ιδέα του μικρού Ανδρέα γιατί πραγματικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι πηγή ζωής…

Περισσότερα: www.hamogelo.gr

 

 

 


AMBER ALERT HELLAS
Εθνικό Συντονιστικό πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης / απαγωγής ανηλίκωνΕίσοδος μελών
Είστε ήδη μέλος;
Εγγραφή νέου μέλους
Φόρμα Επικοινωνίας
Όνομα
Επίθετο
Τηλέφωνο
Fax
Email
Κείμενο


Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-4E28AC9C Λίστα Ενημέρωσης

Αφήστε μας το e-mail σας για να σας αποστέλουμε το newsletter μας
|