ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ
Μ.Κ.Ο.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα ατυχήματα είναι η πρώτη αιτία θανάτου παιδιών στη χώρα μας. Ατυχήματα είναι πολλά: τροχαία, πτώσεις, δηλητηριάσεις, εγκαύματα, πνιγμοί, ασφυξία, ηλεκτροπληξία και άλλα. Κάθε χρόνο στην Ελλάδα τραυματίζονται περίπου 500.000 παιδιά. Από αυτά 700 χάνουν τη ζωή τους και 3.000 μένουν με μόνιμες αναπηρίες.

"Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος"


Το Σωματείο "Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος" είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το Noέμβριο του 1995 στην Αθήνα από μία ομάδα Ιατρών και Γονέων. Σκοπός του είναι να σταματήσουν τα ατυχήματα να είναι η πρώτη αιτία θανάτου και αναπηρίας παιδιών στη χώρα μας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί οργανώνοντας ένα Σύστημα Ολοκληρωμένης Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος και Επειγόντων Περιστατικών, για όλα τα παιδιά σε όλη την Ελλάδα, με την συνεργασία Κράτους και Ιδιωτών.

Για περισσότερα επισκευθείτε την ιστοσελίδα: www.pedtrauma.grΕίσοδος μελών
Είστε ήδη μέλος;
Εγγραφή νέου μέλους
Φόρμα Επικοινωνίας
Όνομα
Επίθετο
Τηλέφωνο
Fax
Email
Κείμενο


Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-8979D11B Λίστα Ενημέρωσης

Αφήστε μας το e-mail σας για να σας αποστέλουμε το newsletter μας
|