ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ
Μ.Κ.Ο.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού

Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού


Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού
Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού ιδρύθηκε για να συμβάλει στη μείωση των εκτρώσεων, να ενθαρρύνει τη συνέχιση της κυήσεως και να συμπαρασταθεί στους γονείς και το αγέννητο παιδί τους. Η προσπάθεια αυτή εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο του πνεύματος και της προσφοράς.

Μεταξύ των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου είναι ο πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μεταλληνός, η πρεσβυτέρα κα Βαρβάρα Μεταλληνού, ο επίκουρος καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών κος Αθανάσιος Αβραμίδης, ο γυναικολόγος-μαιευτήρας-χειρούργος κος Δημήτριος Παπαευαγγέλου, ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κος Νικόλαος Αντωνόπουλος, ο αγιογράφος κος Ιωάννης Ναυπλιώτης, ο καθηγητής και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων κος Ιωάννης Μηλιώνης και η συγγραφέας και δημοσιογράφος κα Μαρία Δημητριάδου.

Πρόεδρος του Συλλόγου είναι η κα Βαρβάρα Μεταλληνού. 1ος αντιπρόεδρος ο κος Νικόλαος Αντωνόπουλος και 2ος αντιπρόεδρος ο κος Δημήτριος Παπαευαγγέλου. Γενική Γραμματέας του Συλλόγου είναι η κα Χάιδω Πελέκη. Υπεύθυνες για την Ομάδα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας είναι η κοινωνικές λειτουργοί Σοφία Ψυχογυιού και Αναστασία Παπαδοπούλου.

Υπεύθυνος για τις ιστοσελίδες του Συλλόγου www.unborn.gr είναι ο κος Νικόλαος Μήλας, Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, MSc, Ειδικός Γραμματέας του Συλλόγου.Είσοδος μελών
Είστε ήδη μέλος;
Εγγραφή νέου μέλους
Φόρμα Επικοινωνίας
Όνομα
Επίθετο
Τηλέφωνο
Fax
Email
Κείμενο


Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-EA720C13 Λίστα Ενημέρωσης

Αφήστε μας το e-mail σας για να σας αποστέλουμε το newsletter μας
|