ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ
Μ.Κ.Ο.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για παιδιά με κάποιες ιδιαιτερότητες.

PROGRESS


PROGRESS
Εμπνευσμένοι από την λειτουργία και επιτυχία εδώ και σαράντα χρόνια ενός ανάλογου ινστιτούτου στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και από την απεριόριστη αγάπη για τα παιδιά με κάποιες ιδιαιτερότητες, σκεφτήκαμε την δημιουργία ενός ανάλογου κέντρου με την αμερικανική φιλοσοφία, με τελείως καινοτομικό και πρωτόγνωρο χαρακτήρα για τα Ελληνικά δεδομένα.

Μιλούμε για ένα σύγχρονο κέντρο στο οποίο θα συνδυάζεται η σωματική και πνευματική άσκηση μικρών παιδιών προσχολικής ηλικίας με βλάβη στον εγκέφαλο. Μέσα από ένα εντατικό αλλά παράλληλα συναρπαστικό πρόγραμμα γεμάτο ερεθίσματα, θα καταφέρουμε να πετύχουμε γι’αυτά τα παιδία την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους και να αποδείξουμε σε όλους τους επικριτές της κοινωνίας μας, ότι αυτά τα παιδία είναι έξυπνα και έχουν ισότιμα δικαιώματα μαζί με όλα τα υπόλοιπα παιδιά.

Ζωντανό παράδειγμα είναι ο δέκα χρονών αδερφός μου με σύνδρομο Down ο οποίος ακολουθεί το πρόγραμμα έξι χρόνια και γνωρίζει να διαβάζει, να γράφει από αντιγραφή, να ξεχωρίζει λέξεις από τέσσερις διαφορετικές γλώσσες, να γνωρίζει μουσεία και ζωγράφους από όλο τον κόσμο, να γράφει και να ζωγραφίζει στο κομπιούτερ καθώς και να τρέχει καθημερινώς από δύο χιλιόμετρα και να κάνει άλλες πολύπλοκες γυμναστικές ασκήσεις.

Αυτά τα θεαματικά αποτελέσματα θέλουμε να τα δούμε και σε άλλα παρόμοια παιδία. Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε τους στόχους μας με την βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού που θα εφαρμόζει το πρόγραμμα σε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο στον οποίο θα μορφώνονται και θα ασκούνται τα παιδιά.

Παράλληλα για τους γονείς θα δίνουμε ειδικά σεμινάρια για διάφορα θέματα που απασχολούν αυτούς και τα παιδία τους με την δυνατότητα παραχώρησης ξεχωριστού προγράμματος για το κάθε παιδί.

ΦΡΟΣΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΦΡΟΣΥΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Γ. ΠΑΡΑΣΧΟΥ 6
542 48
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ. 2310 81 48 27Είσοδος μελών
Είστε ήδη μέλος;
Εγγραφή νέου μέλους
Λίστα Ενημέρωσης

Αφήστε μας το e-mail σας για να σας αποστέλουμε το newsletter μας
|