ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ
Μ.Κ.Ο.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
...για τη στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας.

«ΘΕΟΦΙΛΟΣ»


Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Κοινωνικής Φροντίδας «Θεόφιλος» ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2004 (Αριθ. Εγκρ. Πρωτ. Αθηνών 15537) με βασικό σκοπό την παροχή υλικής, ψυχολογικής και κοινωνικής στήριξης των πολύτεκνων οικογενειών στις απομακρυσμένες, ορεινές και νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας. Στο επίκεντρο των δράσεών μας βρίσκεται η στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών που είναι κοινωνικά αποκλεισμένες ή απειλούνται από αποκλεισμό ή βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Μεταξύ των προγραμμάτων μας περιλαμβάνεται η λειτουργία οργανωμένης Κοινωνικής Υπηρεσίας για την παροχή συμβουλευτικής και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης σε πληγείσες περιοχές της Ελλάδας, η μελέτη και στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας στις παραμεθόριες περιοχές (πιλοτική έρευνα), το πρόγραμμα κοινωνικής αναδοχής για την οικονομική στήριξη παιδιών πολύτεκνων οικογενειών καθώς και η εκπόνηση ενός Οδηγού Δικαιωμάτων των Πολύτεκνων Οικογενειών που θα διανέμεται δωρεάν.


Πέτρου Γιαλούρου 9
Τ.Κ. 113 63, Αθήνα
Τηλ.: 210 8819397
Fax.: 210 8828501
E-mail: [email protected]

Περισσότερα: www.theophilos.gr

Είσοδος μελών
Είστε ήδη μέλος;
Εγγραφή νέου μέλους
Φόρμα Επικοινωνίας
Όνομα
Επίθετο
Τηλέφωνο
Fax
Email
Κείμενο


Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-225A9186 Λίστα Ενημέρωσης

Αφήστε μας το e-mail σας για να σας αποστέλουμε το newsletter μας
|